att_aalsmeer_werkplaatsATT is dé partner in de bloemenbranche voor vrijwel iedere technische oplossing op het gebied van logistiek. Wij zijn te vinden onder de rook van de grootste marktplaats voor bloemen en planten ter wereld: de veiling van Aalsmeer.

Bij ATT schrijven we SERVICE nog met hoofdletters: we zijn praktisch ingesteld, spelen flexibel in op uw wensen en eisen en onderscheiden ons door een korte levertijd. Het assortiment is breed en veelzijdig. Als totaalleverancier heeft ATT het antwoord op al uw logistieke vragen. Gaat het om maatwerk? Dan komt onze enorme kennis en ervaring in speciaalbouw prima van pas! Maar u kunt ook bij ons terecht voor een veelheid aan standaardproducten.
Het afhandelen van omvangrijke projecten is geen probleem, maar ook voor kleinschaligere specials of leveringen staan we voor u klaar.

Uiteraard informeren we u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van ATT.
Indien gewenst kunt u direct contact met ons opnemen.

Onze achtergrond:
ATT Aalsmeer Willem
Al sinds 2001 staat ATT klaar voor bedrijven die actief zijn in het verwerken van importbloemen zoals bloemenexporteurs en –groothandelaren, maar ook voor transporteurs, bloemenververijen en aanverwante bedrijven uit de branche en zelfs daarbuiten.

Overigens gaan de roots van het bedrijf nog langer terug: de start was reeds halverwege de jaren ’80 van de vorige eeuw, toen er nog werd geopereerd vanuit Rijnsburg en omgeving.
Sinds diezelfde jaren ’80 hebben we beiden onze uitgebreide ervaring opgebouwd in deze branche. Al snel werden we collega’s en inmiddels vormen we samen met onze vertrouwde en gedreven collega’s al vele jaren ATT in Aalsmeer.

Willem van Beelen

att aalsmeer over ons Flora Holland

Uitgelichte producten

Bossnijder

Ontbladermachine

Productcategorieën

Bloemenverwerking

Handling bloemenfust

Interne Transportmiddelen

Standaardsystemen & div.

Transportsystemen

Verwerking Importrozen


Laatste nieuws


8 juli 2021

Magazijn optimalisatie!

Lees meer


29 juni 2021

Vacature Allround servicemonteur

Lees meer